Op onderstaande thema’s werk ik graag met je samen.
Op deze thema’s heb ik een stevige kennisbasis inclusief praktijkervaring.

1. Ontwerpen van onderwijs

IMG_7593

Onderwijs ontwerpen wat leidt tot leren is een vak apart en vergt een flinke tijdsinvestering, helemaal als je niet weet waar je moet beginnen en welke bronnen je moet geloven.

Met mijn universitaire master onderwijskunde en mijn praktijkervaring als onderwijskundige ben ik de schakel bij het ontwerpen van efficiënt, effectief en bevredigend onderwijs! Mijn grote kracht ligt in het praktisch vertalen van wetenschappelijke inzichten.

Mogelijkheden tot samenwerken

» Interim onderwijskundige 

» Ondersteuning bij curriculumontwikkeling

» Training basis kwalificatie onderwijs (BKO)

2. Verzorgen van onderwijs

Digital-Education

De docent doet ertoe! Maar, hoe sta jij eigenlijk voor de klas? Wat zijn jouw krachten en waar liggen jouw kansen? Hoe lang is het geleden dat iemand jou geobserveerd heeft?

Met mijn PABO achtergrond én mijn opleiding tot videocoach kom ik graag lessen observeren op basis van jouw eigen leervragen.

Het bijbehorende coachingstraject wordt oplossingsgericht ingestoken, gebruikmakend van videobeelden uit jouw klas. Wetenschappelijke inzichten vertalen we samen naar de praktijk, zodat jouw handelen daadwerkelijk duurzaam verandert. 

Mogelijkheden tot samenwerken

» Individueel traject beeldbegeleiding

» Team traject beeldbegeleiding 

3. Toetsen om van leren

m1mxmdva17ws_wd640

Toetsing kan niet los gezien worden van het ontwerpen van onderwijs en het verzorgen van onderwijs; bij het ontwerpen van onderwijs denken we eerst goed na over de doelen en vervolgens hoe er formatief en summatief getoetst gaat worden. 

Op basis van mijn basis- en senior kwalificatie examinering (BKE en SKE) en mijn praktijkervaringen in het ontwikkelen, afnemen en beoordelen van toetsen ondersteun ik bij het ontwikkelen van toetsen met een ontwikkelingsgerichte inslag!

Mogelijkheden tot samenwerken

» Training basis kwalificatie examinering (BKE)

» Ondersteuning bij toetsontwikkeling